fredag 27 november 2009

Väldigt stilig

Ja visst är jag. Man ser tydliga spår från min forna tid som elitidrottare, eller iaf att jag har sett en del Eurosport.



-- Postat från min iPhone

Dagens outfit

Jag fick mina pjäxor i går, samt så köpte jag ett underställ.


Självklart måste jag ju visa upp härligheten.



Lägg märke till hur vackert understället följer min vältränade kropp, lägg även märke till de moderiktiga pjäxorna som kommer att slå stort under 2010.

måndag 23 november 2009

Skidor

Det verkar som att vår leverantör har insett att bröderna Aukland kommer spöa Johan enkelt och har därför "leveransproblem" med min och brorsans utrustning så att Johan ska få lite försprång i skidåkningen, men nu är det ju så att talang är något man föds med, inget man kan träna upp. Så tyvärr Johan, det ser väldigt brunt ut för dig.

96 jävla dagar kvar.

96...

nia sexa...

knappt 3 jävla månader.

Svenska spel följer tydligen bloggen och har nu stängt spel på vem av oss som kommer först i mål och istället kan man nu satsa på vem som kommer närmast mål innan dom dör.

onsdag 18 november 2009

Avslöjande

Måste bara kommentera min brors inlägg med att måtte jag bli gubbe snart så jag får flänga med pläpen.

Men det är inte därför vi är här, att flänga med pläpen menar jag.. nej, i dag handlar det om ett avslöjande av bibliska proportioner. Ja.. egentligen är det inte därför vi är här heller, det ska ju handla om vasaloppet. Men skit samma.

I ett tidigare inlägg så berättade jag att Klas (ni vet den där löpartönten som förfalskade en bild på mig), inte har riktigt rent mjöl i påsen. Efter Leksand - Mora matchen där Klas lovade att äta bajs om leksand förlorade, vilket dom givetvis gjorde så verkade det som Klas gav upp lite. Kollegor till honom såg att han började smygtitta på andra lags hemsidor.

Det här tyckte jag ju var lite intressant, så jag började kolla runt lite, och japp, jag fick hugg. Jag fick veta att Klas är nybliven betalande medlem, inte bara i Wolfpack, utan även i Färjestads BK.

Kan det här vara sant? Jag tvivlade, men med hjälp av bulvaner som vittjade Klas brevlåda så får jag fram detta:





Det här är ju helt sanslöst, Klas går och gör en helomvändning.. Men varför inte? Vill man fira guld i April så.

Välkommen till Svenska Mästarna Klas!

Gubbpung

När man blir äldre är det obligatoriskt att slänga med gubbpungen då?

Efter simningen på onsdagar och fredagar så brukar jag och David aka IT-miljonären sätta oss en stund i bastun, och jag vet inte om ni vet hur bastun på Lugnet är uppbyggd, men det finns två olika, en torr och en fuktig bastu. Mellan dessa två är det gubbpungarnas mecka så att säga, där äldre som har en tvättlapp, knappt större än deras hand ska sitta och förtälja anekdoter från deras ungdom.

I båda bastuna så har dom installerat ett stort jävla fönster som vätter ut mot detta mecka, som gör det i princip omöjligt att inte beskåda dessa gubbpungar. Till råge på allt så har dom ställt ut en jävla stol framför fönstret, och nu är inte jag den smidigaste men när dessa gentlemän ska sätta sig på den här stolen framför fönstret, så går det inte direkt fort, utan man får tunnelseende express rätt upp i gubbjävelns röv.

Måtte jag aldrig bli gammla nog att flänga med pläpen.

Simningen gick för övrigt bra.

tisdag 17 november 2009

Filmkväll

En supporter tipsade om följade dvd på cdon:





Bara 169 riksdaler.


Verkar ju vara en höjdarrulle, se här bara:


"70 minuter med instruktioner och tips"


"BONUSMATRIAL! Fördjupning om vallning"


"Träningsupplägg för nybörjaren, motionären och elitmotinären"


Ett givet köp?



*EDIT*

Den var ju slut på CDON.. så jag sökte på Ginza. Jag tror vi tar alla 3 filmerna.


torsdag 12 november 2009

Novemberlunk

Just nu är det drygt, jag spinner på, men det är mest tungt. Däremot ser jag dåligt med deltagande från både min bror och mjölkallergiken. Vete fan vad dom håller på med egentligen, men träning betvivlar jag att dom håller på med.

Dock har jag sett Johan på friskis en gång den här veckan, det är mer än vad jag sett brorsan.

Efter träningen i tisdags, riktigt jävla pisspass, medel 75, sista 10 minuterna trodde jag att jag skulle avlida, så såg jag fram emot att slappna av en stund i bastun. Dagen hade varit dålig som det var, så mitt humör var väl inte riktigt i topp. I alla fall.. glider in i bastun, helt själv där inne, efter några minuter kommer en tjej in och säger "hej hej", eftersom jag var på solskenshumör så sa jag ingenting eller eventuellt grymtade lite. Hon sätter sig ner, allt är frid och fröjd.. men efter en par minuter till så kommer en till kille in i bastun. Samma sak, "hej hej", enda problemet var att den här stackars dumjäveln svarade. Så hon började kackla.. av bara helvete.. jag fick ofrivilligt veta att hon gjort slut med killen, varit deprimerad, hur hon tränar, varför hon tränar och gud vete fan allt. MEN HÅLL KÄFTEN FÖR FAN! Ska det vara så JÄVLA svårt att sitta i bastun och bara knipa käft. Jag vill inte veta vad nån noname i en bastu har för livsituation.. jeez... jag var tvungen att gå ut ur bastun innan jag slängde människan på aggegatet i ren frustration.

Som sagt så har vi ju lite problem med våra leverantörer, det är nog dags att skicka en delegation utrustade med järnrör till Intersport. Uppenbarligen behöver dom lite "uppmuntran". Jag misstänker dock att det här kan vara en konspiration från våra konkurrenter, dom inser att vi kommer att bli ett farligt hot i spåret, så dom försöker med alla medel möjliga förhindra att vi kommer till start.

Jag såg i kommentator fältet att vi anklagas för doping, att man sett en icke namngiven person i laget käka piller. Det stämmer, visserligen är det inte doping, och det har helt naturliga förklaringar. Johan knaprar Lactras hela jävla tiden, det är för att han ska kunna intaga mjölkprodukter utan att spontant skita på sig. Min bror går också på piller, en helt annan sorts piller. Eftersom min bror håller en diet värdig vilken gris som helst, så har han konstant dålig mage.. för att hålla det här i schack så trycker han i sig ett paket "Propulsionsdämpande antidiarroika" om dagen, även känt som Imodium Plus. Så.. piller intaget har en helt naturlig förklaring, så nu vill jag har inte höra mer tjafs om doping.

Jag har glömt att sagt det, men Kulturmuppen fick sin jävla Sylt till slut.

Ni kommer ihåg den här tomten Klas? Running Wilds lagledare som konspirerade tillsammans med min bror och fabricerade en bild. Det kommer att komma ett mycket avslöjande reportage om honom, det har framkommit uppgifter som är väldigt graverande för honom. Mer om det senare.

Dagarna tickar på fort. Alldeles för fort.

måndag 9 november 2009

Skidor

2-3 veckor my ass. 4 veckor på onsdag. Vart är våra skidor Fischer/Intersport!? Vi håller på med seriös träning här. Det funkar ju inte när våra sponsorer inte kan leverera.

Träningen i övrigt går väl sådär. Måste ta tag i vardagsmotionen och kommer således börja gå till jobbet istället för att åka bil 4 minuter. Annars fortsätter simningen på onsdag och fredagar kl 06.45 för den som är intresserad, samt spinning på eftermiddagarna.

Sedan kommer vi arrangera höghöjds-träningsläger i Trysil så fort våra sponsorer får tummen ur och levererar vår utrustning (hjärt-defilbrator, syrgas, förstahjälpen-kit och skidor).