torsdag 19 april 2012

Promotion video



Och för er med lägre utbildning så får ni här en animation.


måndag 16 april 2012

Efterlysning...

Vi är i behov av ett kärr. Var i omnejd med Falun finns det ett sådant? Gärna med spa- och massageinstitut i närheten. Det funkar utan oxå, det viktiga är kärret.

onsdag 11 april 2012

Spårlöst försvunnen

Den Johan som vi alla känner honom, skäggig, otränad och allmänt lustigt utseende är som bortblåst. I stället har det dykt upp någon, som jag närmast kan beskriva som skäggig, vältränad och allmänt lustigt utseende.

Detta är givetvis helt tack vare den helt unika träningsmetod vi har valt att kalla Trappträning och som går av stapeln varje onsdag kl 18.00 på Lugnet. Bilden nedan talar sitt tydliga språk.

Vi ses väl på onsdag?

torsdag 5 april 2012

Stjärtmuskulatur

Kära fans,

Igår så satte säsongen igång på allvar igen. För min del dvs, Johan har ju gått och blivit ett fysmonster i miniatyr och kört som en jävla idiot. Gym hit, löpning dit osv. Det har t om gått så långt att han har tackat nej till en muffins. Kan ni förstå?

I alla fall. Vi utannonserade Trappträning™ under gårdagen och det dök upp stammisar blandat med nyfunna elitdrottare som ville insupa atmosfären och få en chans att träffa sina idoler i Team Klistervalla. Hela sju stycken dök upp till premiären vilket är smått fantastiskt. Det hade varit nio om inte IT-miljonären varit en sån judas och min bror en sån kärring. Skämmes tamefan.

Är ni intresserade att vara med så är det bara att dyka upp. Alltid roligt med fler människor jag kan få spö av! Vi kommer köra Trappträning™ varje onsdag kl 18 på därför avsedd plats under kommande veckor,månader, år så det är som sagt bara att dyka upp och förnedra oss.

Dyker ni upp regelbundet kan ni till slut få en sådan här fantastisk stjärtmuskulatur.


Och det vill ni väl?