tisdag 6 juli 2010

Varmt

Det är förjävla varmt att träna just nu. I lördags när det var ungefär 32 grader varmt fick jag den briljanta idén att ut och springa och lyckades avverka ungefär 9,5km innan jag var nära döden. Egentligen var jag nära döden redan efter ungefär 25m men lyckades i alla fall avsluta träningspasset.

För de som är intresserade så är Team Klistervalla och kör backträning på Lugnet varje söndag om ni vill ha träningstips, idolkort eller helt enkelt bara en autograf. Träningen i söndags var dryg, som alltid, värmen hjälpte inte till. Efter två vändor i hoppbackstrapporna och 1(en) vända i backen skyller Johan på att han måste bajsa, laga mat, äta mat, ta sig till Borlänge, jobba och åker hem och lämnar mig i sticket.

Igår bestämde vi(jag) att vi skulle springa 8km i Stångtjärn. Johan hade ätit middag på Burger King, dubbel cheese whooper x 2, tripla x-large pommes frites, 3,5L cola och bevisade varför han är Team Klistervallas kostrådgivare. Sällan har han sprungit så snabbt, medans jag som ätit som de så kallade proffsen rekommenderar, är ständigt X antal meter bakom döendes.

Efter 3km i värmen är jag extremt nära döden, och kör en taktikvila medans ont anande Johan springer som en dåre runt sjön. När han efter många om och men kommer tillbaks till mig kallar han mig sopa och säger att han stått och väntat på mig. Det var väl jävligt dumt? Jag stod ju där och vilade medans han sprang.

Så dagen till ända så hade jag sprungit 5.5km och Johan runt 7.3km.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar