måndag 22 augusti 2011

Sundborn Triathlon

Då är vi anmälda och klara för detta magiska event den 27:e augusti.

Det har dock uppstått lite interna stridigheter i truuppen om vem som ska göra vad. Från början var det tänkt att min bror skulle köra simning, jag cykling och Johan skulle få briljera in i mål.

Men nu har tarden fått kalla simfötter och påpekar att han inte har simmat sedan Sundsvall brann och att han faktiskt inte har några badbyxor vilket hade lett till att Greenpeace hade stoppat tävlingen om han simmat näck.

Han vill nu ändra ordningen, pga ovanstående till att jag simmar, idioten cyklar och Johan får briljera in i mål. Nu spelar det kanske inte så stor jävla roll eftersom vi troligtvis kommer sist. Vi får hoppas att det bara är ett lag med i stafetten så vi faktiskt vinner, samtidigt som vi kommer sist.

Det är fortfarande öppet om hur det blir, så vad tycker våra medgångsfans? Hur ser er dröm-lineup ut med TKV på sträckorna?

*Edit*

Det var typ 5 lag med så... sist ja. TKV-style!

4 kommentarer:

  1. jag tycker helt klart att peter ska simma och trones cykla. Absolut. Det blir bäst. Defnitivt. /anonymt fan

    SvaraRadera
  2. kallar du trogna fan för idioter? Hoppas du får en kallsup ditt svin /anonymt fan

    SvaraRadera
  3. Peter borde absolut simma! Vi vet ju hur han brukat öva på detta i arla morgonstund med tanterna på Lugnet. Och Johan har ju gjort löpning till sitt gebit ryktas det om. Då blir det ju bara cykeln kvar till stackars otränade soffpotatisen, det blir nog hårt så det räcker till förlust ändå... /Pity-fan

    SvaraRadera