onsdag 26 oktober 2011

Trappintervaller på Lugnet

Stefan annonserade under dagen efter elitmotionärer som ville följa med på idioti. Givetvis ställer vi upp på det! Johan fick släppa allt han gjorde, springa hem, trycka en banan och en Redbull för att sedan svida om till något mer behändigt innan jag plockade upp honom.

Det enda vi visste om kvällen var att det skulle göra ont. Och ont gjorde det.

Jag som legat lite på latsidan sedan Lidingöloppet fick lida lite sådär extra mycket, medan Johans strålande form sitter i. Uppvärmningen bestod av en gångtur upp för trappjävlarna och redan efter det grät jag lite sådär tyst inombords.

Upp och ner för trapporna totalt 10(11 med uppvärmningen) gånger för Johan och Stefan, medan jag, som var i stort behov HLR ett par gånger, tog mig 7-8 vändor. Jag är inte helt säker på antalet, jag har nog aldrig varit så nära att spy från träning som idag. Skönt att formen sitter i.

Summa av kvällen. Sendrag från helvetet, men helt klart värt det!

Där har ni det kära medgångsfans! Är ni någon gång i behov av bättre självförtroende, så är vi inte mer än ett meddelande iväg!


2 kommentarer:

  1. Du glömde att Johan idag nådde en milstolpe i sin idrottskarriär. Han inledde passet med en klassisk nedsnackning! Det tyder på en mognad som bara riktigt erfarna elitidrottare besitter.

    SvaraRadera
  2. Rätt fokuserat av Peter, det är viktigare att koncentrera sig på träningen än att räkna exakt på millimetern hur många gånger man kavar sig uppför backen/trappan.

    Har Johan börjat med att "mörka"? Känns som handduken stiger i värde, helt rätt investering.

    SvaraRadera