fredag 7 september 2012

Snart är det vinter.

September. September månad och det här blir årets åttonde inlägg. Skandal, jag håller med.

I slutet av förra året gjorde vi upp stora planer på alla de saker vi skulle vara med i, det var orientering, Mera Lera och en jävla massa annan skit som ni kan se till höger om detta inlägg.

Nu hade jag kanske inte förankrat alla dessa planer med mina lagkamrater, men ett lag mår bara bra av lite diktatur enligt mig. En som kommer på en massa dumma idéer som andra sedan får lida för. Nu blev det ju inte så mycket lidelse då de kom på en massa ursäkter hela tiden; nytt jobb, hårdrocks-orkestrar som spelade plus en massa annat jävla dravel.

Men som rubriken lyder så står det inte på förrän det är vinter, redan nu är det så jävla kallt på morgonen att man nästan lär ha långjalingar för att inte pungen ska ramla av.

Och det är lite vad vi hoppas på. Inte att pungen ska ramla av, men att det blir lite kyla så att snön som kommer faktiskt stannar kvar en stund så att spåren blir så där bra som Team Klistervalla verkligen förtjänar.

Och vill det sig väl med snön i vinter så är det inte en omöjlighet att vi befinner oss längst bort från startlinjen i Berga by någon gång under mars 2013.

1 kommentar:

  1. TrappifikationsVerket rekommenderar stavgång i slalombacken på Lugnet. Kontakta vår trappintendent för mer info om tider.

    SvaraRadera