tisdag 7 september 2010

Johan Bolt talar sanning

Johan är i toppform, även om han såg lite sliten ut efter dagens lilla experiment över 8km. För övrigt var det Johans fel att vi sprang den. Ja, det var kanske jag som föreslog rundan, men det var egentligen tänkt som en vilodag. Johan, glad i hågen efter att ha spenderat eftermiddagen på en föreläsning om astma och rektoskopi, ringer och tjatar att vi måste ut och springa.

Vi hade aldrig sprungit just den här banan förut och den var en mardröm. Blött, uppför, terräng och förnedring utan dess like. Allt detta på bara två kilometer extra från den normala 6:an. Tid är inget att tala om.

Jag har även hört ryktesvägen att ett storlopp äger rum nu på Söndag. 150 pix i startavgift för loppet där alla kan vara med. Man får en plakett och vinnaren får ett minne för livet. Nu blir det troligtvis inga minnen för livet för oss två, dock en plakett, förutsatt att man överlever 5.5 alt 9km rundan. Sen lottar dom ut resterande priser, så det spelar ingen roll hur förbannat dåliga vi är, så kan vi få mer priser än den åtrovärda plaketten. En Sundborn Goif keps tex.

Sista anmälningsdag i morrn Johan, alltså onsdag, och man får plakett! Inte samma sak som en medalj, som står lite högre i kurs, men det duger. Det här kan vara vårt stora genombrott internationellt.

Running Wild-Björn pushar att vi ska springa 9km. Men jag vet inte om en skallgångskjedja ingår i startavgiften.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar