måndag 25 januari 2010

Sammanfattning av helgen

Ja, nu är vi då hemma igen efter en mentalt krävande helg i Norge.

Sammanfattningsvis så fanns det väl toppar och dalar.

Skidåkningen på lördagen var jävligt fin, det var lite mulet, hade det varit sol så hade det var underbart. Men kanon fina spår och en lagom runda hittade vi.

Som andra inlägg har berört så hände det ju då en liten olycka när vi skulle ut och åka skidor, jag lyckades styra ut i diket lite grann. Naturligtvis fanns det gott om publik eftersom det var vid parkeringen till skidspåren. Vi fick ju först hjälp av dom där tanterna, dom hade spade, snökedjor och allt möjligt skit som jag defnitivt inte hade.

En av tanterna slängde fram snökedjorna och sa "Jag vet inte hur dom här fungerar, men ni är ju karlar så ni borde veta"... uhm.. Ja.. Karlar var det ja.

Jag fick ju gräva ut brorsan och Johan först, eftersom passagerar sidan på bilen lutade mot snön. När brorsan och Johan hade kravlat sig ur bilen så försökte vi knuffa och härja, men till ingen nytta. Då skulle en av tanterna försöka dra upp oss med bogserlina, hände inte mycket där heller, vi satt i snöhelvetet.

Då kommer en BMW X5 med en last norrmänn och hoppar ur, en fotar, en säger "Volvo, vilken drittbil" och den tredje garvar. Härligt att man kan göra nån glad i alla fall. Dom satte på bogserarlinan på sin bil och försökte dra medans brorsan, Johan och en norrman knuffade. Själv satt jag i och försökte styra, det gick lite så där med att dra upp skiten. Sen kommer norrmannen och bankar på rutan och skriker att jag ska släppa på handbromsen....

När handbromsen kom av så, tja, då fungerade det och vi kom upp ur snön. Då kläckte även den här tanten ur sig det berömda "Vilka töntar!".

Vi skulle ju ut och köra på söndagen med, men tyvärr var det inställt pg.a. skada. Hur gick det här till då? Låt oss kombinera några öl på lördag kvällen, en stor jävla stock och Johans fot så resulterade det i inte bara svordomar, utan även en skadad lagkamrat. Dock försöker Johan lasta mig för olyckan, men ja, Johan var inte så oskyldig som han har försökt få det att framstå.

Foten var i alla fall rätt snygg när den var dubbelt så stor som innan. Den luktade dock ungefär likadant.

Men ja, taket vart skottat, brorsan gick på dass och lite skidåkning. Känns som det var rätt lyckat i alla fall.

Vi får väl se om Johans fot har blivit bättre så vi kan ut och åka idag.

1 kommentar: