fredag 4 november 2011

Stavgång på lördag!

I morgon smäller det! Stefans nya briljanta idé är att kl 10.00, okristligt tidigt, vid lifthuset på Lugnet så körs det stavgång, upp och ner i en vertikal uppförsbacke. Anmälningsavgiften, blodsmak och ångest lämnas på plats.

Eventet är givetvis öppet för alla! Det viktiga är ju inte att vinna, utan att delta. Förlorarnas favorit uttryck, och därmed Team Klistervallas motto.

Du kör så många vändor som dagsformen tillåter innan du går hem, lägger dig i soffan, förstörd och förnedrad. Du kommer att gny lite extra högt medans du ligger där, i hopp om att sambo, barn eller dylikt skall tycka synd om dig, ge dig lite massage eller kanske en kopp varm choklad så här i höstrusket.

Det ovan kommer givetvis inte att hända, förutom att du kommer ligga i soffan, förstörd och förnedrad. Ingen kommer att tycka synd om dig. De kommer skratta åt dig, håna dig och tala om för dig att är du så jävla dum, så får du skylla dig själv.

Men just då inser du att det är en fantastisk känsla att ha så här ont. Du kommer le inombords, samt gråta lite givetvis, när du försöker ta på dig ett par strumpor morgonen därpå och veta att du mår som en kung!

Smärtan efter träning är givetvis inget att tycka synd om, utan något att vara stolt över. Jag är på Lugnet imorgon för att inkassera en dos förnedring med efterföljande smärta. Stefan kommer vara där, Johan kanske är där, min  bror är troligtvis inte där då hans stav gick sönder februari 2010.

Är du där?

2 kommentarer:

  1. Ska upp å cykla vid den tiden. Får se om vi svänger förbi och kollar in förfallet.

    SvaraRadera