fredag 19 februari 2010

Roadcrew

Både jag och min bror har ju nämnt att vi hade en mer eller mindre, ja, mest mer, inkompetent plåtslagare med oss ut i skidspåret. Ända sen han var med så har han bönat och bett om att få vara med i vårat fina gäng. "Snälla, kan jag inte få åka vasaloppet med er" stod han på sina knän och sa med gråten i halsen.

Självklart är vi i Klistervalla inte omänskliga, och vi vill gärna sträcka ut en hjälpande hand till någon som inte har några kompisar. Men samtidigt kan vi ju inte ha honom med på skidorna, då kommer vi aldrig att komma i mål om vi ska försöka gräva ur honom ur varenda snöhög från Sälen till Mora.

Så.. Vi beslutade helt enkelt att han får vara med och vara serviceteam. Han ska köra oss först till Norge och sedan ner till starten på söndagen. Takoteknologen vart överlycklig och tackade för hedersuppdraget med en tår trillandes nedför sin kind.

Vi i Team Klistervalla är inte bara briljanta skidåkare, vi är riktiga humanister också.

***

Hos IBM kan man göra en prognos på ens sluttid. Man får fylla i ålder, hur mycket tränad man är och vilken temperatur det kommer att vara. Min prognos är på 9 timmar och 14 minuter.

Om det här inte stämmer så kan IBM räkna med en fet stämmning.

***

Johan gjorde samma prognos, det kom upp en bild på en IBM anställd som skrattade hysteriskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar