onsdag 10 november 2010

Äntligen

Efter en kort sommar med tråkig värme så kommer nu äntligen snön tillsammans med härliga -17 grader och isande vindar där vi i Team Klistervalla trivs allra bäst!

Hardcore som vi är så var vi ute igår i snöfallet och tränade. Kallt satan tills vi började springa, eller vad nu definitionen är på vad vi gör. Jag hade väldigt låga förväntningar på min löpning efter träningslägret i Dubai och Johan likaså, då han endast sprungit 300m ner till Hemköp och köpt en 4kg säck med lökringar som han moffat i sig.

Det gick över förväntan och IT-miljonären som var med var mäkta imponerad, som vanligt.

Snart dags för skidpremiär alltså. Lär jobba mig in i skidförrådet och hämta ut skidorna för att sedan förbereda vallaboden.

***

Vi får hoppas att det kommer finfina skidspår så snart som möjligt, vet ej hur omöjligt det är att springa i en halvmeter snö. IT-miljonären pitchade dock precis en idé.

Parkeringsgaraget Trumbäcken. Sug på den. Inte så dum idé faktiskt, både jag och IT-M betalar ju för att ha våra bilar där så det borde ju inkludera att vi får lägga vår löpträning där under vintersäsongen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar