tisdag 16 november 2010

Förkylningar och vinterkollektion

Ja, vi har som sagt drabbats av värdelösa förkylningar som sabbar vårt träningsupplägg. Inte bra, vi tappar på våra konkurrenter. Men förhoppningsvis är vi tillbaka i slutet av veckan och då tänkte vi ta itu med skidpremiären.

http://camlugnetthus.falun.se/view/index.shtml

Som ni ser så är det strålande solsken och massor av folk på Lugnet. 4-5 st iallafall. Ska bli väldigt spännande att se hur tekniken funkar nu efter cirka 8 månaders frånvaro från skidorna. Den har väl kanske aldrig funkat iufs så det blir väl som vanligt. Långsamt och smärtsamt.

***

Vi släppte nyheten om vår vinterkollektion 2010/2011 igår och genomslagskraften har vart stor. Dolce&Gabbana, Armani och gubbarna står på kö för att få ta del av det nya heta. Men då det är en limited edition upplaga så har våra medgångsfans första tjing.

Vi hade gärna delat ut dessa gratis, men då Johan går i skola för att lära sig torka stjärt så är detta inte möjligt utan vi lär "sälja" dessa framtida klenoder till självkostnadspris, 90-100:-.

Givetvis kommer det bilder på skönheterna när vi har fått tag på dem. Förhandsbokningar kan ske i kommentarsfältet. Skynda och fynda! Först till kvarn!

***

Nu ska jag iväg till en astma-läkare igen och få ett svar om jag är dum i huvet eller inte.

1 kommentar:

  1. Jag vill ha en, tänk på att jag är akademiker och inte fullt fyller ut tröjan på samma sätt som ni fullblods atleter.

    SvaraRadera