måndag 18 oktober 2010

Hur är formen Johan?

När fotbollslagen går på semester så förväntas det att dom håller igång under uppehållet. Johan, däremot kom tillbaka från älgjakten sämre än någonsin. Inte acceptabelt.

Vi hann cirka 800 meter innan han började gråta och la sig i fosterställning. Till slut lyckades han iallafall kravla sig upp och vi fortsätter att gå vidare. Nu är ju gång inte så överdrivet långt ifrån vår maxfart så det gjorde nog inte så mycket.

Under träningspasset diskuterades det olika träningsupplägg under vintern då förra året var ett stort failure. Vi körde visserligen ungefär 40 mil skidor, tyvärr var ju dom 40 milen spridda på typ 160 träningstillfällen så när vi väl stod där i Sälen och hade 90km framför oss så kunde det ju faktiskt bara gå på ett sätt. Jag skulle vilja säga downhill, men då hade vi kanske klarat det, så det gick jävligt mycket uphill istället.

Mitt förslag var att vi skulle snitta milen per träningstillfälle på vardagar och öka under helgerna. Alltså lätta pass under vardagar och monsterpass på helgerna.

Johan kontrade med att vi skulle åka 45 varv runt Stångtjärnsjön på en dag, för det skulle vara ungefär lika långt som ett Vasalopp. Sant. Jävligt dum, men intressant idé.

Är vi lika dåliga som förra året då vi körde ETT varv på 18 minuter så borde detta inte ta mer än runt 13,5 timme.

Idéen är ju helt enkelt för dum för att inte testas. Alla frivilliga som vill vara med är givetvis välkommna. Vi återkommer med datum och tid för denna extrem förnedring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar