torsdag 9 december 2010

Hosjö del 2

Vi var tillbaka i vackra Hosjö idag igen för dagens skidpass. Vi försökte få på lite blå valla idag igen, men det funkar fan inte. Det går inte att få fäste, så är det bara och vi har accepterat det.

Annars var dagens pass en jävla succé om ni frågar mig! Vi ramlade nästan inte alls. Ärligt alltså. Jag lyckades även nästan ta 90 graders kurvan men lite feljusterade skidor gjorde att jag blev lite baktung och agerade jordfräs. Johan valde att inte prova svängen utan helt enkelt köra rakt fram och undvika fail vilket han gjorde med bravur.

Tekniska missöden i andra backen gjorde att vi båda föll, men skam den som ger sig. Vi tog ett varv till och klarade den utan fails. Efter stort jubel begav vi oss till mål.

Nu när vi är fullblodsproffs så ska vi ta med min bror på hans premiär på lördag och skicka ut han i backen först så vi får skratta åt honom när han bryter ett nyckelben eller något annat skoj. Förhoppningsvis kommer det finnas livefootage på eländet så även våra medgånsfans får uppleva detta fenomen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar