fredag 3 december 2010

Lunchmöte, skidor och julkaka

Vi hade ett kort styrelsemöte idag på lunchen, Johan fick dock inte vara med då det blir lättare att besluta emot hans vilja när han är inte med. Vi kom fram till att Johan bjuder på middag under morgondagen för en mindre kickoff nu när skidsäsongen har börjat. Trevligt!

Inget nytt om skidorna så jag har i vilket fall som helst hållit igång med andra idrotter än skidåkning under uppehållet. Johan har säkert kolhydratladdat med lökringar under tiden.

Förhoppningsvis får vi ett svar under dagen eller under helgen. Hade ju varit trevligt med ett par skidor nu när det inte är 50 minus ute.

***
Ett fan har ju erbjudit sig att byta en julkaka mot en t-shirt och efter ett antal timmar googlande på vad en julkaka är för något, samt lunchmötet idag där vi avverkade vad man kan klassa som en julkaka kom vi fram till att vi nog skulle kunna tänka oss att byta en t-shirt mot en Saffrans Cheesecake . En kaka mot ett objekt som inom kort kommer ha stort samlarvärde. Stort.

1 kommentar:

  1. Efter ett påhopp på RW-bloggen känner jag mig nödgad att ge svar på tal.

    Ja Johan, det är mycket möjligt att vi har det norra halvklotets trögaste blogg. Men till skillnad från andra nykomlingar till "sport"-bloggar så skriver vi först när vi har något att komma med. Istället för att lägga energi på att ta fram modekollektioner och anordna julkaksbak, vars enda syfte är att fjäska för pöbeln, så tränar vi.
    Vi bidar vår tid, knyter näven i fickan och putsar på utrustningen för att vi vet att snart, SNART, kommer RW att resa sig.

    Ni kommer att bli varse.

    /B Alboa

    SvaraRadera