lördag 18 december 2010

Pumpen utan spår

Johan tyckte, fastän det har snöat konstant under natten, att vi skulle åka skidor idag. Han tyckte även att det var en jävligt bra idé att åka skidor när han typ har halsfluss. Men jag gillar't Johan! Det visar på karaktär! Vi i Team Klistervalla tränar stenhårt, ger aldrig upp und so weiter.

Men det var jävla tungt idag. För det första fanns det ju inga spår, eller det fanns lite spår, men man kan inte kalla det spår. Sen det här med valla igen, det är antingen på eller av, ingenting eller nästan ingenting. Men men, bättre träning är det iallafall.

Vi hade även med oss två amatörer i spåret. Rojben och Johans sambo Johanna. Tyvärr gick det sådär för Johanna då hon körde ifrån oss, så vi hann ju inte lära henne alla tips och trix vi har samlat på oss under åren som elitidrottsmän.

Rojben visade dock upp prov på exceptionell fallteknik som gör oss i Team Klistervalla stolta! Finns bildmaterial på fallet. Kan hända att det dyker upp.

Annars var backarna extremt värdelösa idag. Alla fyra klarade idag den första backen som ingen någonsin har klara förut. Man fick staka som fan för att ens komma till svängen. Dåligt, mycket dåligt. Vi lär tillbaka när det är perfekta förhållanden och skicka ut Rojben med kamera på huvudet.

Jag ser även att det är cirka 71 dagar kvar till eländet äger rum. Kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar