fredag 24 december 2010

God Jul!

Medans Johan och min bror gottar sig på varsitt håll upprätthöll jag givetvis lagets färger genom att vara ute och skida, då jag vet vad som krävs för en topplacering i februari.

Lite skeptisk var man dock när man satte sig i bilen och såg att det var -17 grader. Men skit ska skit ha, tänkte jag och begav mig. Stångtjärn, vår hemmaarena sades skulle ha finfina spår nuförtiden. Och vilka spår sen!

-17, klarblå himmel, fina spår och tro det eller ej, glid på skidorna. Tänkte ta mig runt 8km vändan, men när jag tagit ett varv runt sjön så körde jag två extra varv för att straffa mig själv lite. Det är ju trots allt jul.

Förövrigt har dom inte spårat dom här genvägarna som gjorde att man överlevde förra vintern, utan i år är det bara att bita i det sura äpplet, eller tallen om du så vill, och skinka ner för helt idiotiska backar.

Överlevde det mesta tills sista backen, där gick det lite för fort och en praktvurpa stod på schemat.

Slutade med 11 250m på 1h 15m. Det är så jävla bra! Helt fantastiskt! Nu lär man bara kunna hålla det tempot i 8 mil till så är det där jävla loppet en piece of cake!


God Jul och Gott nytt år önskar eliten i Team Klistervalla. Se upp i spåren!

2 kommentarer: