söndag 16 januari 2011

Skitdag

Vi bestämde igår att vi skulle försöka köra ett litet längre pass idag. Vad händer? Jo, det är typ 20 grader varmare än igår, det regnar och Falu Kommun hade spetsat banorna lite.

Redan innan vi börjat kommer det en skräckslagen man nedför sista backen och stoppar oss och säger något i stilen "Åk förhelvete inte, ni kommer inte levande härifrån".

Okej.

Vi väljer att ignorera tipset och fortsätter. Efter första uppförsbacken börjar vi ångra oss när vårt fäste inte existerar, det är 1m framåt, 7,5 bakåt. Men skam den som ger sig, vi stannar och tar fram en burk med klistervalla. Jag vet ej hur den funkar, men vi hävde på ett jävla lager. Eller lager är väl synd att säga, en sörja iallafall.

Efter vallningen blev vi jagade av pistmaskinen som var ute. Det var jobbigt.

Falu Kommun har ju som känt nille på hoppbackar. Tycker dock det har gått för långt nu när dom smygit in små hoppbackar i varje nedförsbacke ute i spåret. Totalt livsfarligt när man kommer nedför backen och ser ett jävla hopp mitt i spåret.




Och det var inte bara en sån där, det var hur många som helst. Så hela träningen gick ut på att ta sig upp för backar, och sedan ta sig levande ner. Mycket plogande vart det då ingen av oss riktigt vågade lite på vart dessa hopp skulle dyka upp.

Tydligen hade det redan hänt en olycka med en axel ur led innan vi kom dit. Illa.

Sen när vi skulle därifrån så börjar mongo pegotten att jävlas igen. Något fel med avgasrensningen. Kul. Köp aldrig franskt bajs. Tack för mig.

1 kommentar:

  1. Man måste ändå ha förståelse - snö är ju ett så vitt begrepp..

    SvaraRadera