torsdag 20 januari 2011

Två dagar kvar

Bara två dagar kvar nu till Intersportloppet. Man kan ta på spänningen i lägret. Eller ja, läger och läger, vi har väl mest vilat oss i form på varsin front denna vecka.

Vi kan iallafall se att det är Johan som har en enorm press på sig att prestera på lördag. Lagets framtid hänger på hans axlar nu, medans de flesta tror att min chans till överlevnad är minimal. Johan, kan man säga är lite som José Mourinho, han drar fokus bort från stjärnorna, dvs jag, så att de kan jobba ostört medans han får all press på sig. Det är lagkänsla det.

Kl 11 är det start alltså. Det är även deadline på tävlingen då, så skynda er och förutse framtiden i denna post och ta chansen att vinna en jävligt snygg t-shirt. Prickar ni tiden exakt på sekunden så kan vi eventuellt skicka med en pinjävel också.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Kommer Johan klara av all press som ligger på honom nu? Eller kör han åt fel håll och hamnar i Sälen? Överlever jag? Kör min bror i diket? Svaren får ni på Söndag då någon av oss förhoppningsvis tagit sig till Mora.

Annars önskar vi Johan lycka till på tentamen i 'Rektoskopi, mot patientens vilja' som äger rum idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar